BESTSELLER Set

Tuotenro: Set07
79,90 €
74,34 / settiä
Hinnat sis. alv., ei sis. lähetyskuluja
Toimituksen paino: 7,5 kg
1 l = 19,16 €
1 l = 19,16 €


Tämä sarja sisältää:

2 plo    71105 HUGO, der Ehrliche, 100% Bio 0,25l
Meille se on aina Rehellinen Hugo: 100 % kaikki raaka-aineet BNN-kategoriasta 1! Perusviininä tässä toimii raikas helmeilevä viini Airen lajikkeesta. Siihen lisätään terttuseljankukkista valmistettua uutetta, minttua ja limettejä. Nyt saatavana myös kätevänä pikkupullona! Se on helppo ottaa reissuun mukaan ja myös kiva lahja ystävälle. Chin Chin, HUGO! 
 
1 plo    25375.halb Spumante Pinot Grigio Rosé 0,375l
La JaraPinot-Grigio-rypäleen kuoressa on pieni osa luonnollista väriainetta. Ennen puristamista annetaan kuorimassan levätä mehun kera 20 tuntia, joka luo tälle viinille sen heleän vaaleanpunaisen värin. Henkäys lakritsaa, paljon hedelmäisyyttä ja tuoksussa on herkästi havaittavissa myös mausteisen karamellin aromeja. Vastustamatonta! Nyt saatavana myös 0,375 l  pullossa, jotta voit avata sen aina kun sinun sitä mieli tekee. Myös lahjana tämä on fantastinen. 
 
1 plo    15612 'Pink Chót' Rosé IGP 2019 Domaine Bassac
Charmante Annis Roséeta ('Pink Chót') täydellisille kesäilloille. Ei vain pelkästään sen tyylikäs ulkonäkö vakuuta, vaan myös sen herkullinen sisältö. Paljon punaisia hedelmiä nenätuntumassa ja suussa ihastuttavaa raikkautta. Etelä-Ranskalaiset ymmärtävät, mitä kesäiltoina tarvitaan. Varsinkin Bassacin luomuviinitilan herra Francois Delhon ymmärtää sen.  
 
1 plo    59120 Silvaner 'Würzburg' VDP.ORTSWEIN 2019 Wgt. am Stein
Hieno Silvaner, jolla on kaikkea: Silvanerin tyypillinen pähkinäinen tuoksu, appelsiininkuorta ja vaniljan aromeja. Suutuntumassa pehmyt, mutta silti raikas ja pirteä. Tuore, leikkisä ja miellyttävä.
Silvaner, niin kuin kuvakirjasta.
 
1 plo    35270 'Inanna' Blanco 2018 Holzkiste Finca Inanna
Xavier Parran tyylikäs tuote biodynaamisesta linjasta. Ilman sähkövoimaa mekaanisesti puristettu ja liikutettu, ilman kylmälaitteita puutynnyrissä kypsynyt. Rypäleet poimitaan käsin hyvin vanhoilta tarhoilta, joiden köynöksien nimiä kukaan ei enää muista. Viiniin lisätään myös aromikasta Verdejoa ja raikasta Sauvignon Blancia. Näin saadaan täyteläisyyttä vanhoista ja raikkautta uusista rypäleköynöksistä. Yhdessä nämä ominaisuudet muodostavat ainutlaatuisen aromatiikan. Viini käy avoimissa puutynnyreissä kellarin luonnollisessa viileydessä. Lopputuloksena saadaan tiivisrakenteista viiniä, jossa on raikkautta, monivivahteisia aromeja ja persoonallisuutta. Voimaa, joka yhdistyy eleganssiin – erinomainen viini, joka kiehtoo ja viehättää. Anna avautua muutama tunti ennen nauttimista. INANNA - hedelmällisyyden Jumalatar. Ainutlaatuinen huipputuote!
 
1 plo    65430 Syrah-Mourvèdre 2016/2017 Lazanou
Taidonnäyte pieneltä Lazanoun luomuviinitilalta: täyteläinen viini 80 % Shiraz ja 20 % Mourvèdre-rypäleistä barrique-tynnyrissä kypsytettynä. Marjojen hedelmäisyys ja mausteisuus yhtyvät miellyttäväksi makuelämykseksi. Viisi kuukautinen kypsytys ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä antaa sille vielä lisäluonnetta. Hurjan hyvää! 
 

Vain niin kauan kuin tavaraa varastossa

Tuotteen lisätiedot

Pantti Ei
Vegaani Kyllä

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Valikoimamme, Kuohuviini, Valkoviini, Rosee, Punaviini, Saksa, Italia, Ranska, Etelä-Afrikka, Espanja